• Dr. Péter Vrana, gæst hos QMATH

20.02.2017

"Vi er meget glade for, at Péter Vrana tilslutter sig QMATH-centeret i det næste halve år - som vores første gæsteprofessor, siger professor Matthias Christandl fra QMATH. »

• Alex Kemarsky, postdoc ved GAMP

31.01.2017

Alex Kemarsky er ansat på instituttet som postdoc tilknyttet sektionen for Geometrisk Analyse og Matematisk Fysik. Hans postdoc-mentor vil være Henrik Schlichtkrull. »

• Angélica Torres, ph.d.-studerende

11.01.2017

Angélica Torres er ansat på Institut for Matematiske Fag som ph.d.-studerende tilknyttet forskningsgruppen Mathematics of Reaction Networks (MBIO). Hendes vejleder er Elisenda Feliu. »

• Daniel Bergh, postdoc

05.01.2017

Daniel Bergh startede på Københavns Universitet 1. januar 2017 som postdoc, finansieret af Lars Hesselholts Niels Bohr professorat.  »

• Florian Speelman, postdoc ved QMATH

09.12.2016

Florian Speelman blev ansat ved instituttet den 15. september 2016 som postdoc tilknyttet ”Villum Center for Excellence in the Mathematics of Quantum Theory” (QMATH). »

• Sabiha Tokus, ph.d.-studerende på QMATH

09.12.2016

Sabiha Tokus er fra den 1. oktober 2016 ansat som ph.d.-studerende ved Institut for Matematiske Fag. Hun er tilknyttet "Villum Centre for Mathematics of Quantum Theory" (QMATH). »

• Søren Wengel Mogensen, ph.d.-studerende ved SPT

08.12.2016

Søren Wengel Mogensen er blevet ansat som ph.d.-studerende i sektionen for Statistik- og Sandsynlighedsregning pr. 1. december 2016. Han er en del af forskningsprojektet ”Causal inference with incomplete data”, der ledes af Niels Richard Hansen. »

• Francesco Chini, ph.d.-studerende ved QMATH

08.12.2016

Francesco Chini er ansat som ph.d.-studerende fra 1. december 2016 ved sektionen for Geometrisk Analyse og Matematisk Fysik samt "Villum Centre of Excellence for Matematik af Quantum Theory" (QMATH). »

• Asbjørn Christian Nordentoft, ph.d.-studerende

18.11.2016

Asbjørn Christian Nordentoft er per 1. oktober 2016 ansat som ph.d.-studerende ved Institut for Matematiske Fag på en 4+4-ordning (hvor kandidat- og ph.d.-studiet integreres). Han er tilknyttet forskningsgruppen for Algebra og Talteori.  »

• Angelo Lucia, postdoc ved QMATH

02.11.2016

Angelo Lucia er ansat som postdoc ved QMAT-centret (Villum Centre of Excellence for the Mathematics of Quantum Theory) fra den 1. december 2016. Matthias Christandl er hans postdoc-mentor.  »