• Gábor Szabó, postdoc

30.08.2017

Gábor Szabó slutter sig til forskningsgruppen Ikke-kommutativ Geometri og Center for Symmetri og Deformation som postdoc den 1. september 2017. Hans postdoc-mentor bliver Mikael Rørdam. »

• Christian Furrer, erhvervs-ph.d.-studerende

28.08.2017

Christian Furrer er blevet indskrevet som erhvervs-ph.d.-studerende på Institut for Matematiske Fag i samarbejde med PFA Pension. Christian er tilknyttet forskningsgruppen i Forsikring og Økonomi, og hans hovedvejleder er prof. Mogens Steffensen. »

• Márton Hablicsek, postdoc

25.08.2017

Márton Hablicsek startede 1. august som postdoc i Sektionen for Topologi, Funktionel Analyse og Algebra. Han vil arbejde i Center for Symmetri og Deformation. Hans vejleder er professor Ryszard Nest.
    »

• Riccardo Pengo, ph.d.-studerende

25.08.2017

Riccardo Pengo er ansat som ph.d.-studerende ved Institut for Matematiske Fag. Han ankom den 1. september 2017 for at arbejde i forskningsgruppen Algebra og Talteori under fælles vejledning fra Ian Kiming og Fabien Pazuki. »