• Nikolaj Thams, ph.d.-studerende

03.09.2019

Nikolaj Thams er ansat som ph.d.-studerende ved instituttet fra den 1. september 2019. Han er tilknyttet sektionen Statistik og Sandsynlighedsregning og har professor Jonas Peters som vejleder. »

• Linard Hoessly, postdoc

03.09.2019

Linard Hoessly er ansat som postdoc ved Institut for Matematiske Fag, tilknyttet Sektionen for statistik og sandsynlighedsregning. »

• Jeroen van der Meer, ph.d.-studerende

03.09.2019

Fra 1. september 2019 er Jeroen van der Meer ansat som ph.d.-studerende ved instituttet, tilknyttet Center for Symmetri og Deformation. Hans ph.d.-vejleder er Jesper Grodal. »

• Alex Bols, postdoc ved QMATH

03.09.2019

Alex Bols er ansat som postdoc ved Institut for Matematiske Fag, hvor han er tilknyttet Sektionen for Geometrisk Analyse og Matematisk Fysik. »

• Yijing Li, ph.d.-studerende

30.08.2019

Yijing Li er ansat som Marie Curie Ph.d.-stipendiat ved Institut for Matematiske Fag fra 1. september 2019, tilknyttet sektionen for statistik og sandsynlighedsregning samt forskningsgruppen MBIO. »

• Mads Friis Frand-Madsen, ph.d.-studerende

30.08.2019

Mads Friis Frand-Madsen blev ansat som ph.d.-studerende ved Institut for Matematiske Fag den 1. september 2019. Han træder ind i QMATH-gruppen og arbejder med Matthias Cristandl som vejleder. »

• Anna Kamille Petersen, ph.d.-studerende

27.08.2019

Anna Kamille Petersen er ansat ved Instituttet fra 1. august 2019. Hun er tilknyttet ProBaBLI-projektet og sektionen for forsikring og økonomi. »

• Phillip Bredahl Mogensen, ph.d.-studerende

20.08.2019

Phillip er fra 15. august ansat som ph.d.-studerende i sektionen for statistik og sandsynlighedsregning under vejledning fra Bo Markussen, Helle Sørensen og Shyam Gopalakrishnan. »

• Line Kühnel, erhvervspostdoc

29.07.2019

Line Kühnel startede 1. april 2019 som erhvervspostdoc på Institut for Matematiske Fag i samarbejde med Lundbeck. Hun er tilknyttet sektionen Statistik og Sandsynlighedsregning. »

• Calista Bernard, gæste-ph.d.-studerende

02.07.2019

Calista er gæste-ph.d.-studerende tilknyttet forskningsgruppen Topologi samt Center for Symmetri og Deformation. Hendes vejleder er Søren Galatius. »