• Adam Dor-On, postdoc

06.09.2019

Adam Dor-On er ansat som Marie Skłowdowska-Curie postdoc ved Institut for Matematiske Fag, hvor han vil arbejde med forskningsgruppen Ikke-kommutativ Geometri. »

• Sebastian Weichwald, postdoc

04.09.2019

Fra 1. september 2019 er Sebastian Weichwald postdoc-forsker ved Copenhagen Causality Lab i Sektionen for Statistik og Sandsynlighedsregning på Institut for Matematiske Fag. »

• Lucas Fabian Hackl, postdoc ved QMATH

03.09.2019

Lucas startede som postdoc ved instituttet den 1. september 2019. Han er tilknyttet Center for Mathematics of Quantum Theory (QMATH) under vejledning af Jan Philip Solovej. »

• Nikolaj Thams, ph.d.-studerende

03.09.2019

Nikolaj Thams er ansat som ph.d.-studerende ved instituttet fra den 1. september 2019. Han er tilknyttet sektionen Statistik og Sandsynlighedsregning og har professor Jonas Peters som vejleder. »

• Linard Hoessly, postdoc

03.09.2019

Linard Hoessly er ansat som postdoc ved Institut for Matematiske Fag, tilknyttet Sektionen for statistik og sandsynlighedsregning. »

• Jeroen van der Meer, ph.d.-studerende

03.09.2019

Fra 1. september 2019 er Jeroen van der Meer ansat som ph.d.-studerende ved instituttet, tilknyttet Center for Symmetri og Deformation. Hans ph.d.-vejleder er Jesper Grodal. »

• Alex Bols, postdoc ved QMATH

03.09.2019

Alex Bols er ansat som postdoc ved Institut for Matematiske Fag, hvor han er tilknyttet Sektionen for Geometrisk Analyse og Matematisk Fysik. »

• Yijing Li, ph.d.-studerende

30.08.2019

Yijing Li er ansat som Marie Curie Ph.d.-stipendiat ved Institut for Matematiske Fag fra 1. september 2019, tilknyttet sektionen for statistik og sandsynlighedsregning samt forskningsgruppen MBIO. »

• Mads Friis Frand-Madsen, ph.d.-studerende

30.08.2019

Mads Friis Frand-Madsen blev ansat som ph.d.-studerende ved Institut for Matematiske Fag den 1. september 2019. Han træder ind i QMATH-gruppen og arbejder med Matthias Cristandl som vejleder. »

• Anna Kamille Petersen, ph.d.-studerende

27.08.2019

Anna Kamille Petersen er ansat ved Instituttet fra 1. august 2019. Hun er tilknyttet ProBaBLI-projektet og sektionen for forsikring og økonomi. »