3. november 2023

Gabriel Damsholt & Siniša Lukić, forskningsassistenter

Nyansat

Gabriel og Siniša er ansat som en del af Susanne Ditlevsens forskningsprojekt "CUSP". Projektet undersøger nye metoder til statistisk inferens og identifikation af årsagssammenhænge i store mængder data fra biologi- og sundhedsområdet.

Gabriel Damsholt & Siniša Lukić

CUSP står for "Statistical inference for coupled stochastic processes with multiple timescales and changing environments". Et forskningsprojekt støttet af Novo Nordisk Fonden. Læs mere om CUSP.

Gabriel og Siniša vil arbejde med parameterestimering i multidimensionelle ikke-lineære systemer og estimering af tipping times i klimasystemet.

Gabriel har en BSc og en MSc i Computer Science fra Institut for Datalogi, og også en BSc i statistik fra MATH. Han har deltaget i flere programmeringskonkurrencer som medlem af holdet "Participants". Han nyder at vandre og cykle i flere dage på afsidesliggende og smukke steder.

Siniša har en BSc fra University of Belgrade, Serbien, og en MSc i statistik fra vores afdeling. Hans afhandling hed "Investigating Optimal Strategies of Splitting Schemes for Parameter Estimation of Stochastic Differential Equations". Siniša har arbejdet deltid som dataanalytiker i WHO og AG Analytics a/s.