Nye navne – Københavns Universitet

• 17.05.2018

Peter Høyer, gæsteprofessor ved QMATH

Peter Høyer besøger QMATH fra april til juni 2018. Peter er interesseret i alle aspekter af kvantemæssige beregninger og teoretisk datalogi. Han arbejder i øjeblikket på at udvikle hurtigere kvante Markov kæder ved brug af kvante tunneling, en vigtig delrutine i mange algoritmer. »

• 17.05.2018

Lasse Petersen, ph.d.-studerende ved CoCaLa

Lasse Petersen er startet som ph.d.-studerende den 1. maj, 2018, tilknyttet Sektionen for Statistik og Sandsynlighedsregning og Copenhagen Causality Lab. »

• 09.05.2018

Charles Bennett, gæsteprofessor ved QMATH

Charles Bennett fra IBM Research er gæsteprofessor ved QMATH og Niels Bohr International Academy fra april til juni 2018, støttet af Simons Foundation. »

• 09.05.2018

Péter Vrana, gæsteprofessor ved QMATH

Péter Vrana, adjunkt ved Budapest Universitet for Teknologi og Økonomi, er på et seksmåneders besøg hos QMATH. »

• 08.05.2018

Mathias Drton, professor i statistik

Dekanen har udpeget Mathias Drton som professor i statistik ved Institut for Matematiske Fag. Han tiltræder 1. august 2018. Drton er desuden netop indvalgt som udenlandsk medlem af Videnskabernes Selskab. »

• 13.04.2018

Morten S. Risager, professor i matematik

Dekanen har udpeget Morten S. Risager til professor i matematik (analytisk talteori) ved Institut for Matematiske Fag fra 1. april 2018. »

• 11.04.2018

Katja Thorseth ny administrationschef på MATH

Katja har tidligere siddet i stillingen som administrationschef og er derfor særdeles godt kendt med arbejdsopgaver og menneskerne på stedet.  »

• 02.03.2018

Helle Sørensen kaldet til et professorat ved MATH

Helle Sørensen er blevet kaldet til et professorat ved Institut for Matematiske Fag. Helle er internationalt anerkendt for sine mange forskningsbidrag i både teoretisk og anvendt statistik, og er kendt for sin evne til at etablere tætte og frugtbare samarbejder med forskere fra andre videnskaber. »

• 20.02.2018

Maria Laura Battagliola, ph.d.-studerende ved SPT

Maria Laura blev ansat som ph.d.-studerende i sektionen for Statistik og Sandsynlighedsregning fra 15. december 2017. Hendes ph.d.-projekt kaldes "Quantile regression for longitudinal functional data". »

• 05.02.2018

Peter Johnson, postdoc ved IE

1. februar 2018 sluttede Peter Johnson sig til Institut for Matematiske Fag som postdoc. Han skal samarbejde med Jesper Lund Pedersen om ikke-lineære optimale stopproblemer. Peter vil være tilknyttet sektionen for forsikring og økonomi. »