• Laura Mančinska, lektor ved QMATH

2017.09.06

Dekanen har udpeget Laura Mančinska som lektor i matematisk fysik og kvanteinformationsteori på Institut for Matematiske Fag. Hun vil være tilknyttet ”Villum Centre for the Mathematics of Quantum Theory” (QMATH). »

• Laurent Bétermin, postdoc ved QMATH

2017.09.01

Laurent Bétermin ankom til Københavns Universitet den 1. september 2017 som postdoc ved QMATH-centeret. Hans postdoc-mentor er Jan Philip Solovej. »

• Lukas Schimmer, postdoc ved QMATH

2017.09.01

Lukas sluttede sig til instituttet den 1. september 2017 som postdoc i professor Jan Philip Solovejs gruppe på Villum Center of Excellence for Quantum Theory Mathematics (QMATH). »

• Gábor Szabó, postdoc

2017.08.30

Gábor Szabó slutter sig til forskningsgruppen Ikke-kommutativ Geometri og Center for Symmetri og Deformation som postdoc den 1. september 2017. Hans postdoc-mentor bliver Mikael Rørdam. »

• Christian Furrer, erhvervs-ph.d.-studerende

2017.08.28

Christian Furrer er blevet indskrevet som erhvervs-ph.d.-studerende på Institut for Matematiske Fag i samarbejde med PFA Pension. Christian er tilknyttet forskningsgruppen i Forsikring og Økonomi, og hans hovedvejleder er prof. Mogens Steffensen. »

• Márton Hablicsek, postdoc

2017.08.25

Márton Hablicsek startede 1. august som postdoc i Sektionen for Topologi, Funktionel Analyse og Algebra. Han vil arbejde i Center for Symmetri og Deformation. Hans vejleder er professor Ryszard Nest.
    »

• Riccardo Pengo, ph.d.-studerende

2017.08.25

Riccardo Pengo er ansat som ph.d.-studerende ved Institut for Matematiske Fag. Han ankom den 1. september 2017 for at arbejde i forskningsgruppen Algebra og Talteori under fælles vejledning fra Ian Kiming og Fabien Pazuki. »