• Fulvio Gesmundo, postdoc ved QMATH

02.06.2017

Fulvio Gesmundo har fra 1. juni 2017 været ansat som postdoc ved instituttet, tilknyttet QMATH-centeret. »

• Johannes Borregaard, postdoc i QMATH

03.05.2017

Johannes Borregaard blev ansat som postdoc ved institutet den 1. april 2017 og er tilknyttet Matthias Christandls gruppe i Villum Centre for Excellence in the Mathematics of Quantum Theory" (QMATH). »

• Howard Barnum gæsteprofessor på QMATH

20.03.2017

Professor Howard Barnum (University of New Mexico) skal være gæsteprofessor på QMATH-centeret i et halvt år. »

• Dr. Péter Vrana, gæst hos QMATH

20.02.2017

"Vi er meget glade for, at Péter Vrana tilslutter sig QMATH-centeret i det næste halve år - som vores første gæsteprofessor, siger professor Matthias Christandl fra QMATH. »

• Alex Kemarsky, postdoc ved GAMP

31.01.2017

Alex Kemarsky er ansat på instituttet som postdoc tilknyttet sektionen for Geometrisk Analyse og Matematisk Fysik. Hans postdoc-mentor vil være Henrik Schlichtkrull. »

• Angélica Torres, ph.d.-studerende

11.01.2017

Angélica Torres er ansat på Institut for Matematiske Fag som ph.d.-studerende tilknyttet forskningsgruppen Mathematics of Reaction Networks (MBIO). Hendes vejleder er Elisenda Feliu. »

• Daniel Bergh, postdoc

05.01.2017

Daniel Bergh startede på Københavns Universitet 1. januar 2017 som postdoc, finansieret af Lars Hesselholts Niels Bohr professorat.  »

• Florian Speelman, postdoc ved QMATH

09.12.2016

Florian Speelman blev ansat ved instituttet den 15. september 2016 som postdoc tilknyttet ”Villum Center for Excellence in the Mathematics of Quantum Theory” (QMATH). »

• Sabiha Tokus, ph.d.-studerende på QMATH

09.12.2016

Sabiha Tokus er fra den 1. oktober 2016 ansat som ph.d.-studerende ved Institut for Matematiske Fag. Hun er tilknyttet "Villum Centre for Mathematics of Quantum Theory" (QMATH). »

• Søren Wengel Mogensen, ph.d.-studerende ved SPT

08.12.2016

Søren Wengel Mogensen er blevet ansat som ph.d.-studerende i sektionen for Statistik- og Sandsynlighedsregning pr. 1. december 2016. Han er en del af forskningsprojektet ”Causal inference with incomplete data”, der ledes af Niels Richard Hansen. »