1. december 2020

Sangmin Lee, videnskabelig assistent

Nyansat

Sangmin er ansat som videnskabelig assistent fra 1. december 2020 og arbejder sammen med sektionen Forsikring og Økonomi under vejledning af Trine Krogh Boomsma.

Sangmin Lee

Sagmin har en bachelor i matematik fra Sungkyunkwan University (Sydkorea). Han afsluttede sin kandidatgrad i statistik ved Københavns Universitet i oktober 2020.

Hans afhandling "Learning network design solution strategies using reinforcement learning" blev skrevet i et erhvervssamarbejde med Mærsk og vejledt i fællesskab af prof. Trine Boomsma og ph.d. Klaus Holst (Mærsk). Specialet foreslår en forbedret læringsmetode til netværksdesignproblemer, især ”unsplittable multi-commodity capacitated fixed-charge network design”.

Sangmin er interesseret i approximate dynamic programming (ADP) til kombinatoriske optimeringsproblemer. Som videnskabelig assistent vil han forske i anvendelsen af ADP til energisystemoptimering, og hans fremtidige ph.d.-projekt (forhåbentlig her på instituttet) vil være rettet mod at undersøge ADP-tilgangen til netværks-designproblemer inden for linjefart.

Du kan finde Sangmin på kontoret 04.3.28 indtil midten af januar, hvor han flytter til 04.3.20.