Nye navne – Københavns Universitet

• 21.09.2017

Clemens Borys, ph.d.-studerende

Clemens Borys blev ansat som ph.d.-studerende den 1. september 2017, tilknyttet forskningsgruppen Ikke-kommutativ Geometri og Center for Symmetri og Deformation. »

• 12.09.2017

Zhipeng Duan, ph.d.-studerende ved TOP

Zhipeng Duan er ansat som ph.d.-studerende fra 1. september 2017. Han er tilknyttet forskningsgruppen i topologi med professor Jesper Michael Møller som vejleder. »

• 06.09.2017

Laura Mančinska, lektor ved QMATH

Dekanen har udpeget Laura Mančinska som lektor i matematisk fysik og kvanteinformationsteori på Institut for Matematiske Fag. Hun vil være tilknyttet ”Villum Centre for the Mathematics of Quantum Theory” (QMATH). »

• 01.09.2017

Laurent Bétermin, postdoc ved QMATH

Laurent Bétermin ankom til Københavns Universitet den 1. september 2017 som postdoc ved QMATH-centeret. Hans postdoc-mentor er Jan Philip Solovej. »

• 01.09.2017

Lukas Schimmer, postdoc ved QMATH

Lukas sluttede sig til instituttet den 1. september 2017 som postdoc i professor Jan Philip Solovejs gruppe på Villum Center of Excellence for Quantum Theory Mathematics (QMATH). »

• 30.08.2017

Gábor Szabó, postdoc

Gábor Szabó slutter sig til forskningsgruppen Ikke-kommutativ Geometri og Center for Symmetri og Deformation som postdoc den 1. september 2017. Hans postdoc-mentor bliver Mikael Rørdam. »

• 28.08.2017

Christian Furrer, erhvervs-ph.d.-studerende

Christian Furrer er blevet indskrevet som erhvervs-ph.d.-studerende på Institut for Matematiske Fag i samarbejde med PFA Pension. Christian er tilknyttet forskningsgruppen i Forsikring og Økonomi, og hans hovedvejleder er prof. Mogens Steffensen. »

• 25.08.2017

Márton Hablicsek, postdoc

Márton Hablicsek startede 1. august som postdoc i Sektionen for Topologi, Funktionel Analyse og Algebra. Han vil arbejde i Center for Symmetri og Deformation. Hans vejleder er professor Ryszard Nest.
    »

• 25.08.2017

Riccardo Pengo, ph.d.-studerende

Riccardo Pengo er ansat som ph.d.-studerende ved Institut for Matematiske Fag. Han ankom den 1. september 2017 for at arbejde i forskningsgruppen Algebra og Talteori under fælles vejledning fra Ian Kiming og Fabien Pazuki. »