6. september 2023

Simon V. Brodersen og William Heuser, forskningsassistenter

Nyansat

Simon Vinding Brodersen og William Heuser er deltidsansat ved instituttet for at udvikle en forskningsfokuseret fleksibel beslutnings- og regressionstræ-implementering under supervision af Niklas Pfister.

Simon og William er ansat som en del af Niklas' forskningsbevillingsprojekt "CausalBiome: Developing a unified statistical framework for analyzing microbiome data" fra Novo Nordisk-fonden.

Den resulterende softwarepakke vil være en vigtig komponent i at gøre nogle af de statistiske procedurer, der for nylig er blevet udviklet som en del af CausalBiome-projektet, tilgængelige for andre forskere. Softwaren vil være åbent tilgængelig og har til formål at være let at tilpasse og udvide for andre forskere, der også er interesseret i at implementere hurtige ændringer eller udvidelser af beslutningstræer.

William Heuser har lige afsluttet sin bachelor i Datalogi og Økonomi og skal starte på kandidaten i Datalogi. ”Udover at studere nyder jeg at være ude i naturen og især at være på vandet. Uanset om det er i en sejlbåd, kajak eller på et SUP-board."

Simon Vinding BrodersenSimon Vinding Brodersen datalogi og økonomi, og skal i gang med tredje år på bacheloruddannelsen. Han regner med efterfølgende også at tage en kandidatgrad i datalogi. ”I min fritid kan jeg godt lide at være aktiv. Før jeg brækkede min ankel, involverede det fodbold”.