4. september 2022

Ulises Bercovich, ph.d.-studerende

Nyansat

Ulises Bercovich er ansat som ph.d.-studerende ved sektionen for Statistik og Sandsynlighedsregning, hvor han bliver tilknyttet forskergruppen Matematisk Biologi.

Ulises Bercovich

Ulises' ph.d.-projekt hedder "Metoder i statistisk genetik". Han vil arbejde med statistik anvendt til biologi, især i anvendelser til genetik. Han vil blive vejledt af Carsten Wiuf i et tværfagligt projekt, hvor han skal arbejde med folk fra biologi og datalogi. Han sigter mod at udvikle metoder til at opnå information om menneskelige populationer baseret på højdimensionelle datasæt af genomer.

Ulises er fra Buenos Aires, Argentina, hvor han afsluttede sin licentiatgrad i matematik (en kombineret bachelor+master) ved Universidad de Buenos Aires. Han arbejdede også som TA på et statistikkursus i to år. Ulises afsluttede sin licentiat med en afhandling kaldet "Klassificering af funktionelle data", hvor han udviklede en metode til klassificering af ikke-differentierbare data i uendelig-dimensionelle Hilbert-rum.

"Selvom mine forskningsinteresser er i anvendelser af matematik ved hjælp af statistik, nyder jeg virkelig at studere ren matematik", siger Ulises.

Du kan finde Ulises i kontor 04.3.28