Elden Elmanto, postdoc – Københavns Universitet

03. juli 2018

Elden Elmanto, postdoc

Nyansat

Elden Elmanto er ansat som postdoc ved Københavns Universitet fra den 15. juli 2018. Han arbejder sammen med forskningsgrupperne Algebra og Talteori samt Topologi - og Center for Symmetri og Deformation.

Elden ElmantoHan tog sin bachelorgrad ved University of Chicago i 2013 (med æresbevisninger) og fortsatte sine studier på Northwestern University, hvor han afsluttede sin PhD (Best Thesis Award) i slutningen af foråret 2018 under ledelse af John Francis.

Eldens postdoc mentor er Lars Hesselholt. Hans forskningsinteresser er i algebraisk geometri og dens interaktioner med homotopiteori. “This occurs mainly through Morel-Voevodsky's motivic homotopy theory, the theory of motives, and algebraic K-theory”, forklarer Elden.

Elden har kontor i 04.3.01