Åbent Hus for gymnasieelever

I uge 9, sidste uge i februar, holder SCIENCE-fakultetet Åbent Hus. Her kan gymnasieelever møde studerende og lærere fra alle fakultetets 22 bacheloruddannelser, og få svar på sine spørgsmål om fagene, undervisningsindholdet, optagelseskrav og meget andet. 

Fra Åbent Hus 2015

Åbent Hus afholdes onsdag den 26. februar 2020 på Nørre Campus og fredag den 28. februar på  Frederiksberg Campus. Begge dage fra 13 til 18. 

Om onsdagen bliver Vandrehallen på HC Ørsted Instituttet fyldt med gymnasieelever. Alle SCIENCE-institutter har stande med informationsmaterialer og studerende, parate til at hjælpe gymnasielever med at træffe deres studievalg på et informeret grundlag.

MATH-infostanden er bemandet med 16-17 energiske studerende fra de tre forskellige matematiske bacheloruddannelser. De fremviser deres lærerbøger og fortæller om undervisningsplaner, moduler, niveauer, valgmuligheder, eksaminer og meget andet.

Auditorium 2

Ved 14-tiden inviterer Institut for Matematiske Fag til en times foredrag om vores uddannelser i et af de store auditorier...

Rådgivning i A112...og tilbyder desuden individuelle samtaler med de matematikstuderende under mere rolige forhold i et klasselokale.

Om fredagen gentages arrangementet på Frederiksberg Campus, hvor der også er lejlighed til at få en snak om matematikstudierne.

Åbent Hus på Frederiksberg Campus, 2. marts 2018.

Læs mere Åbent Hus på Det Natur- og Biovidenskabelig Fakultets hjemmeside.