Åbent Hus for gymnasieelever

Den 28. februar og 1. marts 2024 holder SCIENCE-fakultetet Åbent Hus. Her kan gymnasieelever møde studerende og lærere fra alle fakultetets 22 bacheloruddannelser, og få svar på sine spørgsmål om fagene, undervisningsindholdet, optagelseskrav og meget andet. 

Fra Åbent Hus 2015

Onsdag den 28. februar er der åbent hus på Nørre Campus og fredag den 1. marts på Frederiksberg Campus. Begge dage fra 13 til 18, med samme program. Vandrehallen på HC Ørsted Instituttet og Marmorhallen på Frederiksberg Campus fyldes med gymnasieelever.

Alle SCIENCE-institutter har stande med informationsmaterialer og studerende, parate til at hjælpe gymnasielever med at træffe deres studievalg på et informeret grundlag.

Åbent Hus 2022 MarmorhallenMATH-infostanden er bemandet med 16-17 energiske studerende fra de tre forskellige matematiske bacheloruddannelser. De fremviser deres lærerbøger og fortæller om undervisningsplaner, moduler, niveauer, valgmuligheder, eksaminer og meget andet.

Åbent Hus 2022 - studielederTo gange i løbet af eftermiddagen inviterer Institut for Matematiske Fag til en times foredrag om vores uddannelser i et af de store auditorier.

Åbent Hus 2022 - studerende

Læs mere Åbent Hus på Det Natur- og Biovidenskabelig Fakultets hjemmeside.