• Meritxell Sáez, postdoc

05.09.2014

Institut for Matematiske Fag har ansat Meritxell Sáez som postdoc fra 1. september 2014. Hun vil være tilknyttet forskningsgruppen Statistik og Sandsynlighedsregning. Meritxell vil arbejde med Elisenda Feliu og Carsten »

• Fabian Portman, postdoc

04.09.2014

Institut for Matematiske Fag har fra 1. september 2014 ansat Fabian Portmann som postdoc i forskningsgruppen Geometrisk Analyse og Matematisk Fysik. Fabian afsluttet for nyligt sin ph.d. ved Kungliga Tekniska Högskolan i »

• Héctor Bombín, postdoc

02.09.2014

Instituttet har ansat Héctor Bombín som postdoc fra 1. september 2014. Han bliver tilknyttet forskergruppen Geometrisk Analyse og Matematisk Fysik (GAMP). »

• Salvador Pineda lektor i operationsanalyse

29.08.2014

Dekanen har truffet beslutning om ansættelse af Salvador Pineda Morente som lektor i operationsanalyse ved Institut for Matematiske Fag. »

• Beren Sanders, postdoc

28.08.2014

Beren Sanders er ansat som postdoc ved Center for Symmetri og Deformation, Institut for Matematiske Fag. Han starter 1. september 2014. »

• Binomial-trioen vinder guld i Kina

26.08.2014

De fik i foråret førsteprisen i Unge Forskeres talentkonkurrence og vandt en rejse til det åbne asiatiske mesterskab for unge forskere, CASTIC. Her var Peter Rasmussen, Sebastian Holdum og Frederik Klausen så »

• Rekordkvotient på de matematiske uddannelser

11.08.2014

”Jeg er måbende over udviklingen. Der er jo ingen forskel mellem Forsikringsmatematik og Matematik-Økonomi, der berettiger til så forskellige adgangskvotienter.” Sådan kommenterer Ernst Hansen, studieleder på Institut »

• Anders Christian Jensen, postdoc

08.08.2014

Anders Christian Jensen er ansat fra den 1. juli 2014 som postdoc ved Laboratorium for Anvendt Statistik under Institut for Matematiske Fag. »

• Lars Halvard Halle, ny lektor

07.08.2014

Lars Halvard Halle er ansat som lektor ved Institut for Matematiske Fag fra den 1. august 2014. Han skal arbejde med forskning gruppen Algebra og Talteori. »

• Therese Graversen, postdoc

07.08.2014

Therese Graversen er ansat som postdoc på Institut for Matematiske Fag fra 1. august 2014. Hun arbejder i forskningsgruppen Statistik og Sandsynlighedsregning. »

• Olga Bershteyn, postdoc

30.07.2014

Olga Bershteyn er ansat som postdoc på Institut for Matematiske Fag fra 1. juni 2014. Hun arbejder i forskningsgruppen Geometrisk Analyse og Matematisk Fysik. »

• Lars Lau Raket ansat som postdoc

29.07.2014

Lars Lau Raket er blevet ansat i en stilling som postdoc under forskningsgruppen for statistik og sandsynlighedsregning. »

• Talteori i stedet for sol og strand

29.07.2014

50 gymnasieelever havde i år valgt at bruge en uge af deres sommerferie på Matematik Camp. Skov og strand blev erstattet af H.C. Ørsted Instituttet og Universitetsparken på Østerbro. »

• Unge topologers topmøde en succes

28.07.2014

Mere end 160 unge forskere deltog i Young Topologists Meeting i København, arrangeret af Center for Symmetri og Deformation. »

• Nu skal fremtidens kvanteinternet designes

22.07.2014

Under denne overskrift bringer Videnskab.dk en artikel om professor Matthias Christandls forskningsprojekt, der skal finde ud af, hvordan man kommunikerer mest effektivt i et netværk baseret på kvantemekanikkens love. »