• Beren Sanders, postdoc

28.08.2014

Beren Sanders er ansat som postdoc ved Center for Symmetri og Deformation, Institut for Matematiske Fag. Han starter 1. september 2014. »

• Binomial-trioen vinder guld i Kina

26.08.2014

De fik i foråret førsteprisen i Unge Forskeres talentkonkurrence og vandt en rejse til det åbne asiatiske mesterskab for unge forskere, CASTIC. Her var Peter Rasmussen, Sebastian Holdum og Frederik Klausen så »

• Rekordkvotient på de matematiske uddannelser

11.08.2014

”Jeg er måbende over udviklingen. Der er jo ingen forskel mellem Forsikringsmatematik og Matematik-Økonomi, der berettiger til så forskellige adgangskvotienter.” Sådan kommenterer Ernst Hansen, studieleder på Institut »

• Anders Christian Jensen, postdoc

08.08.2014

Anders Christian Jensen er ansat fra den 1. juli 2014 som postdoc ved Laboratorium for Anvendt Statistik under Institut for Matematiske Fag. »

• Lars Halvard Halle, ny lektor

07.08.2014

Lars Halvard Halle er ansat som lektor ved Institut for Matematiske Fag fra den 1. august 2014. Han skal arbejde med forskning gruppen Algebra og Talteori. »

• Therese Graversen, postdoc

07.08.2014

Therese Graversen er ansat som postdoc på Institut for Matematiske Fag fra 1. august 2014. Hun arbejder i forskningsgruppen Statistik og Sandsynlighedsregning. »

• Olga Bershteyn, postdoc

30.07.2014

Olga Bershteyn er ansat som postdoc på Institut for Matematiske Fag fra 1. juni 2014. Hun arbejder i forskningsgruppen Geometrisk Analyse og Matematisk Fysik. »

• Lars Lau Raket ansat som postdoc

29.07.2014

Lars Lau Raket er blevet ansat i en stilling som postdoc under forskningsgruppen for statistik og sandsynlighedsregning. »

• Talteori i stedet for sol og strand

29.07.2014

50 gymnasieelever havde i år valgt at bruge en uge af deres sommerferie på Matematik Camp. Skov og strand blev erstattet af H.C. Ørsted Instituttet og Universitetsparken på Østerbro. »

• Unge topologers topmøde en succes

28.07.2014

Mere end 160 unge forskere deltog i Young Topologists Meeting i København, arrangeret af Center for Symmetri og Deformation. »

• Nu skal fremtidens kvanteinternet designes

22.07.2014

Under denne overskrift bringer Videnskab.dk en artikel om professor Matthias Christandls forskningsprojekt, der skal finde ud af, hvordan man kommunikerer mest effektivt i et netværk baseret på kvantemekanikkens love. »

• Elisenda Feliu modtager prestigefyldt Sapere Aude bevilling

22.06.2014

Adjunkt Elisenda Feliu har modtaget et Forskningsleder-stipendium under Sapere Aude programmet fra Det Frie Forskningsråd. Stipendiet henvender sig til meget talentfulde forskere, der har demonstreret evne til original »

• 1,9 mio. kr. til forskning i stokastiske matricer med store haler

17.06.2014

Professor Thomas Mikosch har modtaget en bevilling på 1.902.451 kr. fra Det Frie Forskningsråd til projektet ”Store stokastiske matricer med tunge haler og afhængighed”. »

• Matias Lolk, ph.d.-studerende

30.05.2014

Matias Lolk har været ansat som ph.d.-studerende ved Institut for Matematiske Fag den 15. april 2014. Han er tilknyttet forskningsgruppen Ikke-kommutativ Geometri og har Mikael Rørdam som vejleder. Matias har en »

• Martin Søndergaard Christensen, ph.d.-studerende

28.05.2014

Martin Søndergaard Christensen blev ansat som ph.d.-studerende ved Institut for Matematiske Fag den 15. april 2014. Han er tilknyttet forskningsgruppen Ikke-kommutativ Geometri og har Mikael Rørdam som vejleder. Martins »