• Susanne Ditlevsen i Hjernekassen

08.01.2015

Professor Susanne Ditlevsen fra Institut for Matematiske Fag var gæst hos Peter Lund Madsen, da hans P1 program ”Hjernekassen” besøgte Københavns Universitet den 5. januar 2015. »

• Robyn Stuart, postdoc

08.01.2015

Robyn Stuart er ansat som postdoc forsker ved MATH fra januar 2015. Hun vil indgå i forskningsgruppen Statistik og Sandsynlighedsregning og arbejde sammen med professor Susanne Ditlevsen. Robyn vil arbejde med »

• Jacob Østergaard, ph.d.-studerende

07.01.2015

Jacob Østergaard er ansat som ph.d.-studerende ved Institut for Matematiske Fag fra 1. januar 2015. Han arbejder i forskningsgruppen Statistik og Sandsynlighedsregning, og er tilknyttet Dynamical Systems »

• Mareile Große Ruse, ph.d.-studerende

07.01.2015

Mareile Große Ruse blev ansat som ph.d.-studerende fra 1. januar 2015 ved Institut for Matematiske Fag. Hun er tilknyttet forskningsgruppen Statistik og Sandsynlighedsregning. Hendes vejleder er Susanne Ditlevsen. »

• MATH professor i Detektor om Socialt Indeks

19.12.2014

Socialpædagogernes Landsforening (SL) har lavet et såkaldt Socialt Indeks, der rangordninger landets kommuner efter, hvor gode de er deres sociale indsats. Men SL's metoder sættes nu under lup. Indekset kårer Rødovre »

• Ekstra skulderklap til Sune Precht Reeh

16.12.2014

Sune Precht Reeh, der for tiden er postdoc ved Massachusetts Institute of Technology, har fået en ekstra Sapere Aude-bevilling fra Det Frie Forskningsråd. Den gør det muligt for ham at udvide sit netværk blandt »

• Michal Adamaszek, postdoc

08.12.2014

Michal Adamaszek startede i en postdoc-stilling ved Institut for Matematiske Fag den 1. december 2014. Han er tilknyttet forskningsgruppen Eksperimentel Matematik. »

• Dansk programmeringsteam på vej mod VM

01.12.2014

Programmeringsteamet Lambdabamserne vandt i weekenden d. 29.-30. november 2014 en 1. plads i de nordvesteuropæiske mesterskaber i programmering foran næsten 100 andre superprogrammørhold fra bl.a. Sverige, Tyskland og »

• Dan Petersen, adjunkt

24.11.2014

Dan Petersen er ansat som adjunkt ved MATH fra november 2014. Han er tilknyttet Center for Symmetri og Deformation. Tidligere har Dan været postdoc på ETH Zürich, hvor han arbejdede med Rahul Pandharipande. Han fik sin »

• Nadim Rustom, postdoc

24.11.2014

Nadim Rustom blev ansat som postdoc ved Institut for Matematiske Fag i oktober 2014. Han er medlem af forskningsgruppen Algebra og Talteori og projektet Eksperimentel Matematik. Nadim studerede ved Det Amerikanske »

• Ingen fusion

14.11.2014

Fakultetsdirektionen har trukket deres forslag om fusion af DIKU og MATH tilbage. »

• Steffen Lauritzen, ny professor i statistik

11.11.2014

Dekanen har truffet beslutning om ansættelse af Steffen L Lauritzen som professor i statistik ved Institut for Matematiske Fag, KU. »

• Entangled? Tiltrædelsesforelæsning af Matthias Christandl

11.11.2014

Matthias Christandl, professor i matematisk fysik ved Institut for Matematiske Fag, afholder sin forelæsning om sammenfiltrede kvantepartikler den 28. november 2014. »

• Tiltrædelsesforelæsning: Niels Richard Hansen

10.11.2014

Statistik, dynamik og biologisk mekanik. Det er titlen på Professor Niels Richard Hansens tiltrædelsesforelæsning, som han giver fredag den 28. november 2014 kl. 15:00 i HCØ’s auditorium 4. »

• Rasmus Sylvester Bryder, ph.d.-studerende

06.11.2014

Rasmus Sylvester Bryder ansat som ph.d.-studerende, tilknyttet forskningsgruppen Ikke-kommutativ Geometri, fra 1. september 2014. Han har Magdalena Musat samt Mikael Rørdam som vejledere. Rasmus' forskningsinteresser er »