• Olivier Gabriel, ny postdoc

02.09.2015

Olivier Gabriel, oprindeligt fra Frankrig, begyndte at arbejde som postdoc på MATH den 1. september 2015. Han er tilknyttet forskningsgruppen Ikke-kommutativ Geometri. Hans postdoc-mentor er Ryszard Nest. I løbet af de »

• Henrik Carøe Bylling, ny ph.d.-studerende

02.09.2015

Henrik Carøe Bylling er ansat som ph.d.-studerende ved sektionen Forsikring & Økonomi fra 1. september 2015. Han skal indgå i operationsanalyse-gruppen med Salvador Pineda som vejleder. Henrik har netop færdiggjort sin »

• Giovanni Pantuso, ny postdoc

02.09.2015

Giovanni Pantuso er ansat som postdoc i sektionen Forsikring og Økonomi, hvor han primært skal arbejde sammen med Trine Krogh Boomsma og Salvador Pineda om forskningsemner inden for operationsanalyse. Især vil Giovanni »

• David Sprehn, ny postdoc

01.09.2015

David Sprehn begynder som postdoc i Center for Symmetri og Deformation den 15. september 2015. Hans postdoc-mentor bliver Jesper Grodal. "I study the modular cohomology of the general linear groups over finite fields, »

• Christopher Cave, ny postdoc

26.08.2015

Chris Cave startede på instituttet den 1. september 2015 som postdoc i operatoralgebra-gruppen under Center for Symmetri og Deformation. Hans postdoc mentorer er Magdalena Musat og Mikael Rørdam. Chris afsluttet sin PhD »

• Mogens Bladt, gæsteprofessor

12.08.2015

Mogens er uddannet statistiker fra Aarhus Universitet i 1991 og har en ph.d. i anvendt sandsynlighedsregning fra Aalborg i 1993. Han har siden været ansat på Universidad Nacional Autonoma de Mexico (UNAM) i Mexico City »

• Roberto Ferrara, ny ph.d.-studerende

12.08.2015

Roberto Ferrara er ansat som ph.d.-studerende inden for kvanteinformationsteori ved Institut for Matematiske Fag. Roberto er tilknyttet forskningsgruppen QMath og vil blive vejledt af Matthias Christandl. Roberto har en »

• Professor Uffe Haagerup er død

10.07.2015

Uffe Haagerup er afgået ved døden i en tragisk drukneulykke søndag d. 5. juli 2015 nær sit sommerhus ved Faaborg. Danmark og hele verden har mistet en enestående begavet matematiker, et varmt og venligt menneske og en »

• Tinne Hoff Kjeldsen ny professor

10.07.2015

Dekanen har udpeget Tinne Hoff Kjeldsen som professor i den moderne matematiks historie ved Institut for Matematiske Fag, KU. »

• Elisenda Feliu forfremmet til lektor

09.07.2015

Dekanen har truffet beslutning om ansættelse af Elisenda Feliu som lektor i matematisk biologi ved Institut for Matematiske Fag fra 1. august 2015. »

• Sho Tanimoto, ny postdoc

08.07.2015

Sho Tanimoto ankom til MATH/KU den 1. juli 2015 som postdoc finansieret af Lars Hesselholts Niels Bohr professorat. »

• MATH hold fik succes i DREAM Challenge

24.06.2015

Fem statistikstuderende fra Institut for Matematiske Fag leverede "top performance" i en international konkurrence, der har til formål at forbedre forudsigelsen af overlevelsestid for patienter med prostatakræft. »

• Mindeord: Tage Gutmann Madsen

22.06.2015

Tage Gutmann Madsen var tilknyttet Institut for Matematiske Fag siden 1956 - som underviser, afdelingsleder, institutbestyrer og Lektor Emeritus. Han døde 1. juni 2015, 88 år gammel. »

• Forskere og erhvervsliv sætter fokus på valutakurs-stabilitet

19.06.2015

I samarbejde med Global Currency Union, et privat iværksætterfirma, afholder Institut for Matematiske Fag torsdag den 25. juni 2015 en konference om valutakursstabilitet for fagfolk. »

• Magnus Goffeng, gæste-postdoc

15.06.2015

Magnus Goffeng begyndte ved MATH/KU den 1. juni 2015 som postdoc finansieret af Knut og Alice Wallenbergs fond i to år. De sidste fire år har Magnus været postdoc ved Institut für Analysis, Leibniz Universität, Hannover. »