• MATH-professor i disput om månen og havstigninger

25.09.2015

Videnskab.dk bragte 22/9 en artikel om diskussionerne mellem statsgeolog Jens Morten Hansen og en række andre forskere om, hvorvidt det er månen – ikke global opvarmning – der er skyld i, at havet stiger. »

• Catalina Vich, gæste-ph.d.-studerende

25.09.2015

Catalina Vich er tilknyttet forskningsgruppen Statistik og Sandsynlighedsregning frem til udgangen af januar 2016, i et samarbejde med professor Susanne Ditlevsen. »

• Simon Rose, ny postdoc

22.09.2015

Simon Rose er ansat som postdoc, tilknyttet forskningsgrupperne Topologi samt Algebra & talteori. Han vil primært arbejde sammen med Lars Halle. Simon er interesseret i skæringspunkterne mellem talteori, geometri og »

• Nyt forskningscenter for matematikken i kvanteteori

18.09.2015

VILLUM FONDEN har bevilget 30 mio. kr. til ”Villum Centre of Excellence for the Mathematics of Quantum Theory (QMATH)”. »

• Invitation til Ostrowski-prisoverækkelse

18.09.2015

Ostrowski-prisen 2015 uddeles til professor Peter Scholze, universitetet i Bonn. Alle interesserede er velkomne til ceremonien, der finder sted fredag ​​30. oktober 2015 i København. »

• Espen Auseth Nielsen, ny ph.d.-studerende

18.09.2015

Espen Auseth Nielsen er ansat som ph.d.-studerende ved Center for Symmetri og Deformation fra den 15. september 2015. Hans ph.d.-projekt vil blive vejledt af Nathalie Wahl og handler om homologisk stabilitet, men det »

• Guozhen Wang, ny postdoc

18.09.2015

Guozhen Wang blev ansat som postdoc ved MATH den 1. september2015. Han er tilknyttet forskningsgrupperne Algebra & talteori og Topologi – samt Center for Symmetri og Deformation. Guozhen fik sin bachelor- og kandidatgrad »

• Kulturnatten 2015: Spilstrategier, scrabble og cello-sonater

11.09.2015

Fredag den 9/10 arrangerer MATH atter Spillecafe i Botanisk Have. Desuden optræder den tyske matematikprofessor Matthias Kreck med sit show M3 (Musik, Matematik & Maleri) i et auditorium 100 meter fra Botanisk Have. »

• Abhishek Pal Majumder, ny postdoc

08.09.2015

Abhishek Pal Majumder skal som postdoc arbejde med forskningsgruppen "Mathematics of Reaction Network" under sektionen Statistik og Sandsynlighedsregning. Han har Carsten Wiuf som postdoc-mentor. Han starter på MATH den »

• Gijs Heuts, ny postdoc

08.09.2015

Gijs Heuts er ansat som postdoc ved MATH fra 1. september 2015. Han er tilknyttet forskningsgrupperne Topologi og Algebra & Talteori – samt Center for Symmetri og Deformation. Hans postdocmentor er Jesper Grodal. Gijs »

• AmirHosein Sadeghimanesh, ny ph.d.-studerende

07.09.2015

AmirHosein Sadeghimanesh er ansat som ph.d.-studerende ved Institut for Matematiske Fag fra den 1. september 2015. Han skal arbejde i forskningsgruppen "Mathematics of reaction networks " under sektionen Statistik og »

• Benjamin Böhme, ph.d.-studerende ved SYM

05.09.2015

Benjamin Böhme er ansat som ph.d.-studerende ved Center for Symmetri og Deformation fra september 2015. Benjamins vigtigste forskning interesse er ustabil og stabil homotopiteori, især fra et ækvivariant synspunkt. Han »

• Valerio Proietti, ny ph.d.-studerende

03.09.2015

Valerio Proietti er ansat som ph.d.-studerende ved Center for Symmetri og Deformation fra den 1. september 2015. Han skal arbejde inden for ikke-kommutativ geometri med Ryszard Nest som vejleder. Valerio fik sin »

• Oscar Marmon, ny postdoc

03.09.2015

Oscar Marmon startede som postdoc i forskningsgruppen Algebra og Talteori den 1. september 2015, finansieret af en postdoc-bevilling fra Knut & Alice Wallenberg Foundation i Sverige. Hans postdoc-mentor er Morten »

• Martin Speirs, ny ph.d.-studerende

02.09.2015

Martin Speirs er ansat som ph.d.-studerende fra 1. september 2015, finansieret af Lars Hesselholts Niels Bohr Professorat. Lars Hesselholt bliver Martins ph.d.-vejleder. Martin har sin kandidat- og bachelorgrad her fra »