Distributions and operators

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

Standard

Distributions and operators. / Grubb, Gerd.

New York : Springer, 2009. 461 s. (Graduate Texts in Mathematics, Bind 252).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

Harvard

Grubb, G 2009, Distributions and operators. Graduate Texts in Mathematics, bind 252, Springer, New York.

APA

Grubb, G. (2009). Distributions and operators. New York: Springer. Graduate Texts in Mathematics, Bind. 252

Vancouver

Grubb G. Distributions and operators. New York: Springer, 2009. 461 s. (Graduate Texts in Mathematics, Bind 252).

Author

Grubb, Gerd. / Distributions and operators. New York : Springer, 2009. 461 s. (Graduate Texts in Mathematics, Bind 252).

Bibtex

@book{223adba0864d11de8bc9000ea68e967b,
title = "Distributions and operators",
abstract = "Denne bog giver en introduktion til distributionsteori. Sigtet at vise hvordan teorien kombineres med studiet af operatorer i Hilbert rum med metoder fra funktionalanalyse, med anvendelser p{\aa} partielle og s{\ae}dvanlige differentialligninger. Der gives en introduktion til ubegr{\ae}nsede operatorer, herunder halvbegr{\ae}nsede operatorer og teorien for udvidelser. - I de mere avancerede dele af bogen benyttes distributionsteorien til at indf{\o}re pseudodifferentialoperatorer og deres generalisation til randv{\ae}rdiproblemer, hvilket f{\o}rer til en moderne behandling af elliptiske problemer og deres spektrale egenskaber.",
author = "Gerd Grubb",
year = "2009",
language = "English",
isbn = "978-0-387-84894-5",
series = "Graduate Texts in Mathematics",
publisher = "Springer",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Distributions and operators

AU - Grubb, Gerd

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Denne bog giver en introduktion til distributionsteori. Sigtet at vise hvordan teorien kombineres med studiet af operatorer i Hilbert rum med metoder fra funktionalanalyse, med anvendelser på partielle og sædvanlige differentialligninger. Der gives en introduktion til ubegrænsede operatorer, herunder halvbegrænsede operatorer og teorien for udvidelser. - I de mere avancerede dele af bogen benyttes distributionsteorien til at indføre pseudodifferentialoperatorer og deres generalisation til randværdiproblemer, hvilket fører til en moderne behandling af elliptiske problemer og deres spektrale egenskaber.

AB - Denne bog giver en introduktion til distributionsteori. Sigtet at vise hvordan teorien kombineres med studiet af operatorer i Hilbert rum med metoder fra funktionalanalyse, med anvendelser på partielle og sædvanlige differentialligninger. Der gives en introduktion til ubegrænsede operatorer, herunder halvbegrænsede operatorer og teorien for udvidelser. - I de mere avancerede dele af bogen benyttes distributionsteorien til at indføre pseudodifferentialoperatorer og deres generalisation til randværdiproblemer, hvilket fører til en moderne behandling af elliptiske problemer og deres spektrale egenskaber.

M3 - Book

SN - 978-0-387-84894-5

T3 - Graduate Texts in Mathematics

BT - Distributions and operators

PB - Springer

CY - New York

ER -

ID: 13674600