Sidefag i matematik?

Hvis du har gymnasielærerdrømme, så bør du overveje at tage et sidefag i matematik. Der bliver større og større mangel på matematiklærere i gymnasieskolerne, så du er næsten garanteret et job, hvis du har matematik i din fagkombination.

Det er blevet lettere at blive matematiklærer

Inden du starter på matematikkurserne holder vi et kursus for dig, der har været væk fra matematikken. Vi genopfrisker din gymnasiematematik og får dig flyvende i gang. Derfor hedder det Springbrætskursus

På dit første kursus, Introduktion til Matematik, kommer du på øvelseshold med andre sidefagsstuderende og øvelserne er tonet, så det giver mest mulig mening for dig, der vil være gymnasielærer.

Vi har mange både obligatoriske og valgfrie kurser, der har en didaktisk, videnskabsteoretisk og historisk tilgang til matematikken. De har alle til formål at ruste dig bedst muligt til at undervise i matematik.

Matematik er et godt valg for dig, hvis...

  • Du godt kan lide matematik. Det er tidskrævende at tage et sidefag i matematik, men hvis du synes, det er spændende, bliver det meget givende.

  • Du gerne vil være gymnasielærer. Med matematik i din fagkombination, kan du få job alle steder i landet.

  • Du er interesseret i at indgå i et veletableret fagligt og socialt studiemiljø.

  • Du opfylder adgangskravene. Du kan se de aktuelle adgangskrav på: www.science.ku.dk/uddannelser/andre-tilbud/sidefag

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du skal søge ind, så kontakt studievejledningen på dit fakultet. De kan fortælle dig mere om forhåndsgodkendelser, deadlines osv. Kontakt f.eks.