Nye navne – Københavns Universitet

Institut for Matematiske Fag > Om instituttet > Nyheder > Nye navne

• 10.10.2017

Malte Leip, ph.d.-studerende ved SYM

Malte Leip blev ansat som ph.d.-studerende fra 1. oktober 2017 ved Center for Symmetri og Deformation (SYM). »

• 07.10.2017

Martin Helmer, postdoc ved SPT

Martin Helmer startede den 1. september 2017 som postdoc ved instituttet, og er tilknyttet Sektionen for Statistik og Sandsynlighedsregning. Hans postdoc-mentor er Elisenda Feliu. »

• 02.10.2017

Simon Gritschacher, postdoc hos SYM

Simon Gritschacher tiltrådte topologigruppen og Center for Symmetri og Deformation som postdoc den 1. oktober 2017. Hans postdoc-mentor er professor Jesper Grodal. »

• 21.09.2017

Clemens Borys, ph.d.-studerende

Clemens Borys blev ansat som ph.d.-studerende den 1. september 2017, tilknyttet forskningsgruppen Ikke-kommutativ Geometri og Center for Symmetri og Deformation. »

• 12.09.2017

Zhipeng Duan, ph.d.-studerende ved TOP

Zhipeng Duan er ansat som ph.d.-studerende fra 1. september 2017. Han er tilknyttet forskningsgruppen i topologi med professor Jesper Michael Møller som vejleder. »

• 06.09.2017

Laura Mančinska, lektor ved QMATH

Dekanen har udpeget Laura Mančinska som lektor i matematisk fysik og kvanteinformationsteori på Institut for Matematiske Fag. Hun vil være tilknyttet ”Villum Centre for the Mathematics of Quantum Theory” (QMATH). »

• 01.09.2017

Laurent Bétermin, postdoc ved QMATH

Laurent Bétermin ankom til Københavns Universitet den 1. september 2017 som postdoc ved QMATH-centeret. Hans postdoc-mentor er Jan Philip Solovej. »

• 01.09.2017

Lukas Schimmer, postdoc ved QMATH

Lukas sluttede sig til instituttet den 1. september 2017 som postdoc i professor Jan Philip Solovejs gruppe på Villum Center of Excellence for Quantum Theory Mathematics (QMATH). »

• 30.08.2017

Gábor Szabó, postdoc

Gábor Szabó slutter sig til forskningsgruppen Ikke-kommutativ Geometri og Center for Symmetri og Deformation som postdoc den 1. september 2017. Hans postdoc-mentor bliver Mikael Rørdam. »

• 28.08.2017

Christian Furrer, erhvervs-ph.d.-studerende

Christian Furrer er blevet indskrevet som erhvervs-ph.d.-studerende på Institut for Matematiske Fag i samarbejde med PFA Pension. Christian er tilknyttet forskningsgruppen i Forsikring og Økonomi, og hans hovedvejleder er prof. Mogens Steffensen. »