Nye navne – Københavns Universitet

Institut for Matematiske Fag > Om instituttet > Nyheder > Nye navne

• 04.12.2017

Alexandra Brooke Munoz, postdoc ved SYM

Alexandra sluttede sig til instituttet som postdoc i oktober 2017. Hun er finansieret af sin Villum Experiment-bevilling til projektet "Beyond the Genome: Re-theorizing the cellular system". »

• 06.11.2017

Robert Jonsson, postdoc ved QMATH

Robert Jonsson er ansat som postdoc ved QMATH-centret (Centre for the Mathematics of Quantum Theory) fra den 1. november 2017. »

• 24.10.2017

Giovanni Pantuso, lektor i operationsanalyse

Dekanen har udnævnt Giovanni Pantuso som lektor i operationsanalyse ved Institut for Matematiske Fag fra 1. oktober 2017. Han vil være tilknyttet Sektion for Forsikring og Økonomi. »

• 19.10.2017

Kaj Börjeson, postdoc ved SYM-centeret

Kaj Börjeson startede på instituttet som postdoc den 1 oktober 2017, finansieret af Knut og Alice Wallenberg Foundation. Han vil arbejde sammen med forskningsgruppen Topologi og Center for Symmetri og Deformation. Nathalie Wahl bliver hans mentor. »

• 10.10.2017

Malte Leip, ph.d.-studerende ved SYM

Malte Leip blev ansat som ph.d.-studerende fra 1. oktober 2017 ved Center for Symmetri og Deformation (SYM). »

• 07.10.2017

Martin Helmer, postdoc ved SPT

Martin Helmer startede den 1. september 2017 som postdoc ved instituttet, og er tilknyttet Sektionen for Statistik og Sandsynlighedsregning. Hans postdoc-mentor er Elisenda Feliu. »

• 02.10.2017

Simon Gritschacher, postdoc hos SYM

Simon Gritschacher tiltrådte topologigruppen og Center for Symmetri og Deformation som postdoc den 1. oktober 2017. Hans postdoc-mentor er professor Jesper Grodal. »

• 21.09.2017

Clemens Borys, ph.d.-studerende

Clemens Borys blev ansat som ph.d.-studerende den 1. september 2017, tilknyttet forskningsgruppen Ikke-kommutativ Geometri og Center for Symmetri og Deformation. »

• 12.09.2017

Zhipeng Duan, ph.d.-studerende ved TOP

Zhipeng Duan er ansat som ph.d.-studerende fra 1. september 2017. Han er tilknyttet forskningsgruppen i topologi med professor Jesper Michael Møller som vejleder. »

• 06.09.2017

Laura Mančinska, lektor ved QMATH

Dekanen har udpeget Laura Mančinska som lektor i matematisk fysik og kvanteinformationsteori på Institut for Matematiske Fag. Hun vil være tilknyttet ”Villum Centre for the Mathematics of Quantum Theory” (QMATH). »