Nye navne – Københavns Universitet

Institut for Matematiske Fag > Om instituttet > Nyheder > Nye navne

• 15.07.2017

Adam Lund, postdoc hos SPT

Adam Lund blev ansat ved instituttet den 1. juni 2017. Som forsker i statistik er Adam del af Sektionen for Statistik og Sandsynlighedsregning (SPT). »

• 02.06.2017

Fulvio Gesmundo, postdoc ved QMATH

Fulvio Gesmundo har fra 1. juni 2017 været ansat som postdoc ved instituttet, tilknyttet QMATH-centeret. »

• 03.05.2017

Johannes Borregaard, postdoc i QMATH

Johannes Borregaard blev ansat som postdoc ved institutet den 1. april 2017 og er tilknyttet Matthias Christandls gruppe i Villum Centre for Excellence in the Mathematics of Quantum Theory" (QMATH). »

• 20.03.2017

Howard Barnum gæsteprofessor på QMATH

Professor Howard Barnum (University of New Mexico) skal være gæsteprofessor på QMATH-centeret i et halvt år. »

• 20.02.2017

Dr. Péter Vrana, gæst hos QMATH

"Vi er meget glade for, at Péter Vrana tilslutter sig QMATH-centeret i det næste halve år - som vores første gæsteprofessor, siger professor Matthias Christandl fra QMATH. »

• 31.01.2017

Alex Kemarsky, postdoc ved GAMP

Alex Kemarsky er ansat på instituttet som postdoc tilknyttet sektionen for Geometrisk Analyse og Matematisk Fysik. Hans postdoc-mentor vil være Henrik Schlichtkrull. »

• 11.01.2017

Angélica Torres, ph.d.-studerende

Angélica Torres er ansat på Institut for Matematiske Fag som ph.d.-studerende tilknyttet forskningsgruppen Mathematics of Reaction Networks (MBIO). Hendes vejleder er Elisenda Feliu. »

• 05.01.2017

Daniel Bergh, postdoc

Daniel Bergh startede på Københavns Universitet 1. januar 2017 som postdoc, finansieret af Lars Hesselholts Niels Bohr professorat.  »

• 09.12.2016

Florian Speelman, postdoc ved QMATH

Florian Speelman blev ansat ved instituttet den 15. september 2016 som postdoc tilknyttet ”Villum Center for Excellence in the Mathematics of Quantum Theory” (QMATH). »

• 09.12.2016

Sabiha Tokus, ph.d.-studerende på QMATH

Sabiha Tokus er fra den 1. oktober 2016 ansat som ph.d.-studerende ved Institut for Matematiske Fag. Hun er tilknyttet "Villum Centre for Mathematics of Quantum Theory" (QMATH). »