Nye navne – Københavns Universitet

Institut for Matematiske Fag > Om instituttet > Nyheder > Nye navne

• 09.12.2016

Sabiha Tokus, ph.d.-studerende på QMATH

Sabiha Tokus er fra den 1. oktober 2016 ansat som ph.d.-studerende ved Institut for Matematiske Fag. Hun er tilknyttet "Villum Centre for Mathematics of Quantum Theory" (QMATH). »

• 08.12.2016

Søren Wengel Mogensen, ph.d.-studerende ved SPT

Søren Wengel Mogensen er blevet ansat som ph.d.-studerende i sektionen for Statistik- og Sandsynlighedsregning pr. 1. december 2016. Han er en del af forskningsprojektet ”Causal inference with incomplete data”, der ledes af Niels Richard Hansen. »

• 08.12.2016

Francesco Chini, ph.d.-studerende ved QMATH

Francesco Chini er ansat som ph.d.-studerende fra 1. december 2016 ved sektionen for Geometrisk Analyse og Matematisk Fysik samt "Villum Centre of Excellence for Matematik af Quantum Theory" (QMATH). »

• 18.11.2016

Asbjørn Christian Nordentoft, ph.d.-studerende

Asbjørn Christian Nordentoft er per 1. oktober 2016 ansat som ph.d.-studerende ved Institut for Matematiske Fag på en 4+4-ordning (hvor kandidat- og ph.d.-studiet integreres). Han er tilknyttet forskningsgruppen for Algebra og Talteori.  »

• 02.11.2016

Angelo Lucia, postdoc ved QMATH

Angelo Lucia er ansat som postdoc ved QMAT-centret (Villum Centre of Excellence for the Mathematics of Quantum Theory) fra den 1. december 2016. Matthias Christandl er hans postdoc-mentor.  »