Åbent Hus for gymnasieelever – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Institut for Matematiske Fag > Formidling > For gymnasiet > Åbent Hus

Åbent Hus for gymnasieelever

Når SCIENCE-fakultetet holder Åbent Hus først i marts kan gymnasieelever møde studerende og lærere fra alle fakultetets 21 bacheloruddannelser. Her kan man  få svar på sine spørgsmål om fagene, undervisningsindholdet, optagelseskrav og meget andet. 

Fra Åbent Hus 2015

Sidste Åbent Hus var onsdag den 1. marts 2017 på Nørre Campus og fredagen efter (3. marts) på  Frederiksberg Campus. Begge dage fra 13 til 17. De matematiske uddannelser var især repræsenteret om onsdagen på Nørre Campus.

Vandrehallen

Til Åbent Hus er Vandrehallen på HC Ørsted Instituttet fyldt med gymnasieelever. Alle institutter fra Nørre Campus - og nogle få andre SCIENCE-institutter - har stande med informationsmaterialer og studerende, parate til at hjælpe gymnasielever med at træffe deres studievalg på et informeret grundlag.

Fra Åbent Hus 2015

MATH-infostanden er bemandet med 16-17 energiske studerende fra de tre forskellige matematiske bacheloruddannelser. De fremviser deres lærerbøger og fortæller om undervisningsplaner, moduler, niveauer, valgmuligheder, eksaminer og meget andet.

Auditorium 2

Ved 14-tiden inviterer Institut for Matematiske Fag til en times foredrag om vores uddannelser i et af de store auditorier...

Rådgivning i A112...og tilbyder desuden individuelle samtaler med en matematikstuderende under mere rolige forhold i et klasselokale.

Læs mere Åbent Hus på Det Natur- og Biovidenskabelig Fakultets hjemmeside.