8. juni 2016

Ph.d.-studerende på besøg fra Stanford

Gæster

De to ph.d.-studerende, Gergely Szucs og Jens Reinhold, vil i fem måneder studere homotopiteoretiske spørgsmål sammen med Søren Galatius.

Gergely Szucs

Gergely Szucs er ph.d.-studerende på Stanford University i Californien og besøger MATH fra 02.06.16 til 10.30.16.  Gergely er født i Ungarn og har en bachelorgrad fra Oxford.  I 2013 blev han Ph.D. studerende på Stanford hvor han har haft Søren Galatius som vejleder.

Gergely's forskning omhandler virkninger af endelige grupper på glatte mangfoldigheder, cobordismeteori, og relationen mellem disse emner og modulirum af mangfoldigheder.  Ækvivariant stabil homotopiteori spiller en vigtig rolle i hans forskning.

Jens Reinhold

Jens Reinhold er ph.d.-studerende på første år på Stanford og besøger MATH fra 21.06.16 til 20.11.16. Før Stanford var Jens bachelorstuderende i Bonn, hvor han havde Wolfgang Lück som vejleder. Hans bachelor-afhandling drejede sig om Noetherske EI-kategorier og deres anvendelser i topologi. Siden sommeren 2015 har han været ph.d. studerende på Stanford, også med Søren Galatius som vejleder.

Blandt Jens' forskningsinteresser hører især anvendelser af homotopiteori på uendelige grupper, samt homologisk stabilitet og modulirum af mangfoldigheder.

Gergely og Jens kan findes på kontor 04.0.14.