Alle talere på Mød MATH 2015

Konferencen "Mød MATH på KU" 2015

Matematikfaglig festival for gymnasielærere

Institut for Matematiske Fag på Københavns Universitet gentog succesen fra 2014 og arrangerede fra 11-13/11 2015 en 3-dages konference for gymnasiets matematiklærere (HF, HHX, HTX, STX) - i samarbejde med Matematiklærerforeningen og Undervisningsministeriet.

På konferencen var der præsentationer af såvel internationale som danske forskere inden for aktuelle emner med didaktiske, matematikfaglige og anvendelsesorienterede aspekter. Alt sammen noget gymnasielærerne kunne tage med hjem og anvende direkte i deres matematikundervisning. Der var også rig lejlighed til fagligt og socialt samvær med kolleger fra nær og fjern og på tværs af vores respektive institutioner.

Det var ren forkælelse at deltage i ”Mød MATH på KU” i 2014! Foruden en masse relevante input, der alle handlede om mit yndlingsfag set fra flere vinkler, fik jeg også konkrete ideer til forløb og emner til min egen undervisning og til at samarbejde med andre fag. Om det var på gangene mellem foredragene med en kop kaffe og noget lækkert til ganen, eller ved et veldækket bord, så var ”Mød Math på KU” en perfekt ramme for mødet med en masse kolleger fra hele landet med matematik som omdrejningspunkt.

En konference som denne gør, at man for en stund bliver løftet væk fra hverdagen, over i en anden verden, hvor man får noget med hjem at tænke med og over.”

Jeanette Axelsen, lektor i Matematik, Vordingborg Gymnasium

Konferencen var helt fantastisk! Det praktiske fungerede optimalt og de varierede forelæsninger gav mig rigtig god inspiration til min egen undervisning i gymnasiet. Derudover var det dejligt at møde så mange fagkolleger og for en gangs skyld have tid til at udveksle idéer og erfaringer. Også maden var god - og det var en utrolig god, sjov og hyggelig fest, der var arrangeret for os.

Jeg gik opløftet ”fra Mød MATH på KU 2014” og følte mig meget heldig, fordi jeg havde fået lov til at være med.”

Ulla Stampe Jakobsen, lektor i Matematik, Herlev Gymnasium