Mød MATH på Københavns Universitet – Københavns Universitet

Mød MATH på Københavns Universitet


Matematikfaglig festival for gymnasielærere 14. til 16. november 2018.

Efter et par års pause genoptager Institut for Matematiske Fag på Københavns Universitet succesen Mød MATH på KU. Vi indbyder i samarbejde med Matematiklærerforeningen og Undervisningsministeriet til en 3-dages konference for gymnasiets matematiklærere (HF, HHX, HTX, STX). 

På konferencen vil internationale kapaciteter fra ind- og udland give dig indsigt og oplevelser om brøkregning og månelanding, beskidte tal, primtalsmysterier, statistik i retssalen, design af undervisning, matematik i industri og erhverv, tilfældighedernes spil, umulighedssætninger, aktuelle matematiske udfordringer og meget mere. 

Endvidere afholder Matematiklærerforeningen sin årlige generalforsamling undervejs. Og der vil selvfølgelig være rig lejlighed til fagligt og socialt samvær med kolleger fra nær og fjern på tværs af vores respektive institutioner. 

Konferencen starter onsdag den 14. november kl. 12:00 og slutter fredag den 16. november kl. 13:00. Den finder sted på H. C. Ørsted Instituttet, Universitetsparken 5, 2100 København Ø, hvor MATH til daglig holder til. 

> Tilmelding <  
TILMELDING ER FORLÆNGET TIL TIRSDAG DEN 23. OKTOBER KL. 12:00
.

Inden du tilmelder dig… Vi går ud fra, at du har fået skolens tilladelse. Som udgangspunkt er der plads til to lærere fra hver skole. Vi håber, at I selv vil koordinere på hver enkelt skole.

Deltagergebyret er 1.200 DKK (+ moms og et faktureringsgebyr på 30 kr.). Dette dækker al forplejning under konferencen, herunder en festmiddag med underholdning torsdag aften. Deltagerne skal selv booke og betale for overnatning. Vi har forhåndsbooket værelser til 720 kr. inkl. morgenmad pr. nat. Du får oplysninger om dettte efter tilmeldingen. Der vil være bustransport mellem hotellet og HCØ.

KontaktLone Holm Hansen, tlf.: 3533 2075


Fotos fra Mød MATH på KU 2015.

Det var ren forkælelse at deltage i ”Mød MATH på KU” i 2014! Foruden en masse relevante input, der alle handlede om mit yndlingsfag set fra flere vinkler, fik jeg også konkrete ideer til forløb og emner til min egen undervisning og til at samarbejde med andre fag. Om det var på gangene mellem foredragene med en kop kaffe og noget lækkert til ganen, eller ved et veldækket bord, så var ”Mød Math på KU” en perfekt ramme for mødet med en masse kolleger fra hele landet med matematik som omdrejningspunkt.

En konference som denne gør, at man for en stund bliver løftet væk fra hverdagen, over i en anden verden, hvor man får noget med hjem at tænke med og over.”

Jeanette Axelsen, lektor i Matematik, Vordingborg Gymnasium

Konferencen var helt fantastisk! Det praktiske fungerede optimalt og de varierede forelæsninger gav mig rigtig god inspiration til min egen undervisning i gymnasiet. Derudover var det dejligt at møde så mange fagkolleger og for en gangs skyld have tid til at udveksle idéer og erfaringer. Også maden var god - og det var en utrolig god, sjov og hyggelig fest, der var arrangeret for os.

Jeg gik opløftet ”fra Mød MATH på KU 2014” og følte mig meget heldig, fordi jeg havde fået lov til at være med.”

Ulla Stampe Jakobsen, lektor i Matematik, Herlev Gymnasium